ÁSZF

A weboldal üzemeltetőjének (továbbiakban szolgáltató) adatai:

A szolgáltató neve: Sirocave Kft.

Adószám:23454730-2-10

Székhely: 3332 Sirok Dobó út. 30.

 

Szálláshely:

SIROCAVE Barlang Apartmanok

cím: 3332 Sirok, Vörös utca 27. (409/1. hrsz.)

e-mail címe: info@sirocave.hu

telefonszám: +36 70 395-0008

honlap: www.sirocave.hu

 

Általános szerződési feltételek

Weboldal használata, látogatása:

A Sirocave Barlang Apartmanok szálláshely kiadással foglalkozik

A weboldalon található tartalmak, tájékoztatók, videók, képi anyagok mind a Sirocave Kft. szellemi termékei, annak másolása újra közlése a forrás feltüntetésével és a tulajdonos engedélyével történhet.

A www.sirocave.hu is közölhet máshonnan átvett információkat, cikkeket, de azt minden esetben engedéllyel és a forrás feltüntetésével teszi, abból a célból, hogy minél magasabb minőségű tájékoztatást adhasson a weboldal felhasználóinak, látogatóinak.

A Szolgáltató árai a rendelés időpontjában érvényes listaárak. Az árak bruttó árak, a mindenkori hatályos ÁFÁ-t tartalmazzák – kivéve a felhasználás helyszínén fizetendő idegen forgalmi adót (IFA), amelynek nincs ÁFA tartalma.  Az áraknál, fenntartja a Szolgáltató a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben módosítást követően azonnal tájékoztatást ad látogatóinak az új adatokról a www.sirocave.hu oldalon.

Offline, telefonon történő vásárlás:

Kedvezményes szolgáltatási csomagok vásárlása:

Telefonon történt vásárlás esetén, minden esetben küldünk írásos ajánlatot, amit az ügyfél/vendég vagy elfogad, vagy el is utasíthatja. Sikeres egyeztetés után, azügyfél/vendég, írásban megrendeli a kívánt szolgáltatást, majd a megrendelést, rögzítjük, visszaigazoljuk. Az ügyfél/vendég befizeti a választott szolgáltatás díját, amiről számlát állít ki a pénzügy. A kiállított számlát e-mail-ben küldjük ki az ügyfél/vendég részére, ezt követően a megrendeléstől való elállást, visszamondást, visszavásárlást a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. (Telefonon és írásban minden ügyfél/vendégelőre részletes tájékoztatást kap az árakról, a megrendelés menetéről, szabályairól. A befizetést követően a számla kiállítása után a továbbiakban elállásra nincs lehetőség.)

Megrendelés után az ügyfél/vendég az előre megadott időintervallumban használhatja fel a megvásárolt szolgáltatást. A szolgáltatás nem névre szól, tehát az ügyfél/vendég bárkinek átadhatja felhasználásra. Amennyiben az ügyfél/vendég ez idő alatt nem használja fel a megrendelt szolgáltatást, a megrendeléskor kifizetett összeget a szolgáltatónak nem áll módjában visszaadni azügyfél/vendég számára.

Az utalványok, csomagok, egyéb voucherek felhasználására vonatkozó feltételek.

A kifizetett utalvánnyal kérhető foglalásrögzítése a szabad helyek függvényében.

A kifizetett utalvány nem váltható vissza, de átruházható.

Foglalás módosítása, 5 000 Ft/alkalom

A lemondási feltételek egyéni vendégekre és csoportokra egyaránt érvényesek.

Az előleg elutalásával/az utalvány kifizetésével a lemondási feltételeinket minden vendégünk elfogadottnak tekinti.

Online rendelés (továbbiakban: szolgáltatás):

A regisztráció és a vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház/Weboldal szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház/Weboldal felhasználója között.

Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház/Weboldal szolgáltatásait. Nem regisztrálhat, és nem küldhet megrendelést sem.

Kedvezményes szolgáltatási csomagok vásárlása:

A Szolgáltató részletesen feltünteti a szolgáltatás nevét, leírását, a szolgáltatásról fotót jelenít meg. A szolgáltatás, akciós csomagok, ajándékba adatható utalványok adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként is szerepelhetnek.

Árak:

A honlapon közzétett ár ÁFA-val növelt bruttó ár, amely tartalmazza a foglalással, vásárlással, egyéb egyeztetéssel kapcsolatos összes költséget.

Megrendelés menete:

A felhasználó/megrendelő tudomásul veszi, hogy adatai megadásával (név,lakcím,e-mail cím,telefonszám) hozzájárul, hogy azt a Webshop/Weboldal automatikusan tárolja elektronikus formában.

A felhasználó/megrendelő a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba /vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást.

A regisztráció/megrendelés után a felhasználó/megrendelő e-mailben visszaigazoló e-mailt kap, mely a megrendelt szolgáltatás/csomag adatait, a költségét, és más további lényegi információit tartalmazza.

A megrendelések feldolgozása munkaidőben (hétköznap 8.00-16.00 óra között)történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.

A felhasználó/megrendelő a megrendeléssel tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.

A szolgáltatások, akciós csomagok, ajándékba adatható utalványoknemvásárolhatóak meg személyesen a szálláshelyen, kizárólag csak a weboldalon, vagy telefonon, vagy e-mailben történhet a vásárlás*

*www.sirocave.hu

*+36 70 395 0008

*info@sirocave.hu

Szállítás:

A határidőt minden esetben a visszaigazoló e-mail tartalmazza.

Az online megrendelt szolgáltatást, akciós csomagot, ajándékba adatható utalványt, nem áll módunkban postázni, csak online (e-mail-ben, nyomtatható formában) átvétellel tudja a Szolgáltató biztosítani.

Fizetési módok:

Barion (online bankkártyás, Barion egyenleg), továbbá bankközi átutalás, valamint szép kártyáról történő átutalásos fizetés választható.

Felhasználható szép kártyák: OTP, MKB, K&H típusú szép kártyák

Online vásárlás esetén a szolgáltatásról, akciós csomagról, ajándékba adatható utalványról megvásárlásáról szóló ÁFA-s számlát elektronikus úton (e-mailben) küldjük a felhasználó/megrendelőnek.

A megrendelés kifizetésére Barion (online bankkártyás, Barion egyenleg) fizetés is választható.

szolgáltatás

Barion – Ingyenes!

Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről.


MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó BarionPaymentZrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

FIZESSEN KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

 

Aki a Barion felületére regisztrál, annak soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatokat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcím és jelszó. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

Fizetéshez használható bank kártya típusok

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya

 

FIZESSEN KÉNYELMESEN, BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyája, a fizetéshez használható az előre feltöltött Barion egyenleg, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel is fel lehet tölteni, illetve amire más személyek is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcím és jelszó megadásával lehet fizetni.

 

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a felhasználó/megrendelő részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

 

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Barion

googleplay

appstore

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát BarionPayment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com

 

Elállás:

A felhasználó/megrendelő megfelelő indoklással elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 3 napon belül. (Pl: dupla vásárlás) Megrendelő elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű írásbeli nyilatkozata útján, illetőleg a Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja. Megrendelő elállási jogát továbbá a megrendelés visszaigazolásának (szerződés megkötési nap) és a kiküldött voucher átvételének napja közötti időszakban is jogosult gyakorolni.

A szolgáltató köteles felhasználó/megrendelő elállását követően haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizenöt napon belül visszatéríteni a felhasználó/megrendelő által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, kivéve, ha a befizetett összeg szép kártyáról történt.  Ez esetben az a felhasználó/megrendelőt terheli a szép kártyás utalásokkal kapcsolatos banki és egyéb költség (jutalék, stb.), amelynek mértékéről, minden esetben aktuális tájékoztatást fog kapni a felhasználó/megrendelő. A szolgáltatás, akciós csomagok, ajándékba adatható utalványokvételárát csak akkor áll Szolgáltató módjában visszatéríteni, ha a felhasználó/megrendelő rendelkezésünkre bocsátja a bankszámlaszámát. A szolgáltató csak átutalással tudja visszatéríteni a kifizetett összeget, készpénzzel vagy egyéb módon nem rendezhető a visszafizetés.

A felhasználó/megrendelő a szolgáltató hibás teljesítése esetén reklamálhat, visszatérítési igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. A felhasználó/megrendelő a szolgáltatóval szemben azokban az esetekben visszatérítési igény illeti meg, ha a megvásárolt szolgáltatás, akciós csomag, ajándékba adatható utalvánnyal kapcsolatos reklamáció a felhasználási helyen, a SIROCAVE Barlang Apartmanokban történik, adott időben, valamint ott a helyszínen, megbízott munkatársaink jelenlétében bizonyítást nyer az igaza. A szálláshely elhagyása után történő fizetési, vagy szolgáltatásbeli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Felelősség:

Szolgáltató kijelenti, hogy nem vállal felelősséget,

– olyan működési hibáért esetén, amely meggátolja a felhasználó/megrendelőt, hogy a Szolgáltató honlapjára belépjen, csatlakozzon, vagy a megrendelését leadja, felelősséget nem vállal;

-Megrendelő számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatt felmerült esetleges károkért.

 

A felhasználó/megrendelő a megrendelésével kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken kérhet tájékoztatást, illetve jelentheti be panaszát:

Telefonon, munkanapokon 8:00-16:00-ig +36 70/395-0008

E-mailben: info@sirocave.hu

 

A változás jogát fenntartjuk.

2019.12.01.

 

SIROCAVE Kft.

3332 Sirok, Dobó út. 30.